Adatvédelem

Cégünk számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartjuk a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Látogatóink személyes adatait bizalmasan kezeljük és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. Adatai kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el. Az Ön által megadott adatokat a Haberkorn Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, illetve az Ön előzetes hozzájárulása esetén hírlevél küldése céljából használja. Cégünk harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A megrendelés elküldésével a személyes adatok a kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló hozzájárul.

Az e-shop látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Tudomásul veszik, hogy a webáruházban a rendelés csak regisztráció után adható le.

A Haberkorn Kft. az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol. A kapcsolatfelvételi űrlap használatával Ön bármikor kérheti adatainak törlését.

További információkat a cookie-k használatáról a www.haberkorn.hu/cookie-k honlapon talál.