Menu

Folyamatok

Fenntartható folyamatok

Erőforrásokat kímélő eljárások

A gyors és hatékony logisztikai folyamatokkal egyrészt megbízható ellátást biztosítunk az ügyfeleinknek, másrészt pedig az erőforrások és az energia hatékony felhasználásával a környezetet is védjük. A legnagyobb CO₂-kibocsátás a szállítási útvonalakból, a létesítménygazdálkodásból – azaz az épületekhez és műszaki létesítményekhez kapcsolódó terhelésekből – és a csomagolásból származik. Ezeken a területeken újszerű, környezetbarátabb eljárásokra törekszünk, nap mint nap.


Folyamatok - fókuszpontok

Energiatakarékosság az épületben

Energiatakarékosság az épületekben

Miután elvégeztük a Haberkorn épületének energetikai elemzését, számos intézkedést hoztunk az energiahatékonyság javítása érdekében. Példaként említhető a fényforrások cseréje és egyes helyeken a világítás automatizálása, a fűtés/hűtés és a szellőzés szabályozásának optimalizálása vagy a szigetelési és felújítási intézkedések.

 

Vasúti szállítás

„Kíméletes” szállítás és környezetbarát csomagolóanyag

Igyekszünk olyan partnereket, szállítmányozókat és fuvarozókat bevonni, akik CO₂-semleges módon szállítanak. Az anyacégünktől érkező áruknál a gyorsaság és gördölékenység jegyében intermodális fuvarozást alkalmazunk, azaz a Wolfurt–Budapest távolság legalább 80%-át vasúti szállítással oldjuk meg.

Már sok éve használunk környezetbarát csomagolóanyagokat. Kartoncsomagolásaink kizárólag újrahasznosított anyagból készülnek. Folyamatosan csökkentjük a műanyag csomagolások mennyiségét. A vállalatközi szállítás során újrafelhasználható konténereket használunk, és folyamatosan törekszünk a papírfogyasztás csökkentésére.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák