A Haberkorn csoportról

Haberkorn épület illusztráció

Cégismertető
Ausztria legnagyobb műszaki kereskedő cégének
magyarországi leányvállalata

Kínálatunkban megtalálhatóak az ipari cégek számára szükséges munkavédelmi és műszaki termékek, úgymint ipari tömlők, gépelemek, tömítéstechnikai és hidraulikai elemek.  A sokrétű kínálat, a minden termékcsoportra jellemző nagy áruválaszték, a szaktanácsadás és a termékekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások tesznek minket a terület specialistájává. Logisztikai szolgáltatásainkkal és e-business megoldásainkkal vevőink időt és pénzt takaríthatnak meg. 

Az 1932-ben alapított, wolfurti (Vorarlberg) székhelyű családi vállalkozás 1300 alkalmazottal és 16 telephellyel, Ausztria vezető műszaki kereskedő cége és jelentős piaci szereplő Kelet-Európában. Ezen kívül, Svájcban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban és Szerbiában helyi leányvállalatokkal vagyunk jelen. Ismerjük a helyi lehetőségeket és sajátosságokat. Saját és külső tanácsadóink, gyorsan és személyre szabottan tudják ipari vevőink egyedi igényeit kielégíteni.


Tevékenységünk
Kínálatunk

Haberkorn termékkínálat
Termékkínálatunk

A sokrétű műszaki és munkavédelmi termékkínálat mellett a Haberkorn a forgalmazott termékekkel kapcsolatos szolgáltatásokat is biztosít. 100 000 termék szállítható azonnal, raktárról, illetve az e-shopban 180 000 féle termék közül lehet választani.

2012 óta a Haberkorn cég magyarországi kínálata, a műszaki termékek és egyéni védőeszközök mellett, a Fairtool cég által forgalmazott szerszámok széles skálájával bővült. A Haberkorn Kft. termékkínálata itt tekinthető meg, a Fairtool termékeiről a webáruházban tájékozódhat.

Haberkorn dolgozók
Dolgozóink

A Haberkornnál teljes körű szakértelemmel várjuk. Minden termékhez megvan a megfelelő szakemberünk: az Ön személyes tanácsadója, egy hozzáértő csapat áll vevőink rendelkezésére a logisztikai és az egyéni megoldások megtalálására. Mondja el a kívánságait és mi kidolgozzuk Önnek a megfelelő, személyre szabott megoldást. Mi, Haberkorn alkalmazottak, szeretjük a munkánkat, fontos számunkra a teljesítmény és öröm az elért siker.

Haberkorn szolgáltatások
Szolgáltatásaink

Az ember a kihívások által fejlődik. Ezért alkalmazkodunk folyamatosan szolgáltatásainkkal vevőink igényeihez: a polcmenedzsmenttől a bonyolult egyedi C-eszközmenedzsment megoldásokig. Minden eszközrendeléshez a megfelelő szolgáltatást biztosítjuk.


Haberkorn cégfilozófia
Alapelveink

  • Nyitottság és kölcsönös megbecsülés jellemzi vállalatunkat.
  • Nagyon fontos számunkra a korrektség és a kötelezettségvállalás.
  • A megoldásra koncentrálva, hatékonyan, gyorsan és egyszerűen cselekszünk.
  • Munkatársainktól nem csak megköveteljük, de támogatjuk is a személyes és szakmai fejlődést.
  • Mindenben, amit teszünk, az etikus viselkedés alapelvei vezetnek minket.
  • Felelősséggel viseltetünk társadalmunk és a környezetünk iránt.