Menu

Magyarországi leányvállalat

Haberkorn magyarországi telephelye

A könnyen elérhető partner.
Piacvezető Ausztriában és jelentős piaci
szereplő Európában.

Ausztriában több telephellyel, országos lefedettséggel rendelkezünk. Ezen kívül, Svájcban, Németországban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban és Szerbiában helyi leányvállalatokkal vagyunk jelen. A 30 telephely lehetővé teszi, hogy partnereink számára könnyen elérhetőek legyünk. Ismerjük a helyi lehetőségeket és sajátosságokat, ezért belső és külső tanácsadóink, gyorsan és személyre szabottan tudják bármelyik ipari vevőnk és kereskedőink igényeit kiszolgálni.

 



Göndör Lajos ügyvezető igazgató

Haberkorn Magyarország

Vállalkozásunk az ipari cégek és a kereskedők teljeskörű beszállítójaként ­- meghatározó szereplőként -, 1993 óta van jelen a magyarországi piacon. Egyedülállóan széles áruválasztékkal, termékekhez kapcsolódó és logisztikai szolgáltatásokkal igyekszünk a termelés és karbantartás összes feladatára megoldást nyújtani. Célunk, hogy partnereink mindig az adott feladatnak legjobban megfelelő eszközt választhassák, a legjobb ár/érték arányban. Az általunk forgalmazott termékek teljes mértékben megfelelnek a magas ipari követelményeknek.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vevőink gyors, szakszerű kiszolgálásban részesüljenek, és partnereink elégedettek legyenek. Szolgáltatásaink magas színvonalát az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány biztosítja.

Szlogenünk a küldetésünk:

„A folyamatosan változó világban a Haberkorn Kft. az Ön megbízható partnere – személyesen és online.“

Göndör Lajos
ügyvezető igazgató

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák