Mindent az iparnak

Haberkorn az ipari beszállító

Egyszerűen kényelmes
Gondoskodunk róla

A Haberkorn Fairtool Kft. munkavédelmi és ipari eszközök, szerszámok és gépek területén széles választékot biztosít az ipari vállalatok és kereskedők számára. Ügyfeleink rendelkezésére áll a raktárról azonnal szállítható széles termékkínálatunk, amely biztosítja számukra a hatékony munkát. A fejlett és megbízható logisztikai folyamatokat segítő eljárások, mint például az eszközkiadó automata, a kanban polcrendzser, a mérőcellás szekrény, a vonalkódos és elektronikus megbízások feldolgozása, mind csökkentik a tárolási és beszerzési költségeket.


Fókuszban az ipar

35000 termék raktárról

A folyamatos rendelkezésre állás
kulcsfontosságú

A Haberkorn Fairtool Kft. budapesti központjából 24 órán belül biztosítjuk a megrendelt termékek kiszállítását Magyarország bármely településére. A raktárkészletünk értéke meghaladja az 1,5 milliárd Ft-ot és 30 000 folyamatosan elérhető termék tesz minket megbízható partnerré az ipar számára.

Üzemeltetési megoldások az ipar számára

Üzemeltetési megoldások az ipar számára

Szolgáltatásaink célja - a polcmenedzsmenttől az online shop kiemelt felhasználó funkciójáig -, hogy a folyamatok átláthatóbbá váljanak és vevőink számára időt, valamint pénzt takarítsunk meg.

Haberkorn - az Ön ipari szakértője

Szakértelem minden területen

Az elmúlt évtizedekben a Haberkorn Fairtool a részterületek specialistájává vált. A széles és sokrétű termékkínálat, illetve a hozzájuk tartozó szolgáltatások mellett a szakértői tanácsadás is az erősségünk. Külső és belső munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a saját területükön.