Mindent az iparnak

Haberkorn az ipari beszállító

Egyszerűen kényelmes
Gondoskodunk róla

A Haberkorn munkavédelmi és ipari termékek területén - tömlők, gépelemek, tömítéstechnikai és hidraulikai elemek - széles választékot biztosít az ipari vállalatok számára. Ügyfeleink rendelkezésére áll a raktárról azonnal szállítható széles termékkínálatunk, mely biztosítja számukra a hatékony munkát. A fejlett és megbízható logisztikai folyamatokat segítő eljárások, mint például a Kanban, Barcode és elektronikus megbízások feldolgozása, csökkentik a tárolási és beszerzési költségeket.


Fókuszban az ipar

35000 termék raktárról
A folyamatos rendelkezésre állás
kulcsfontosságú

A Haberkorn budapesti központjából 24 órán belül biztosítjuk a megrendelt termékek kiszállítását Magyarország bármely településére. A raktárkészletünk értéke meghaladja az 560 millió Ft-ot és 35 000 folyamatosan elérhető termék tesz minket megbízható partnerré az ipar számára.

Üzemeltetési megoldások az ipar számára
Üzemeltetési megoldások az ipar számára

Szolgáltatásaink célja - a polcmenedzsmenttől az e-shop kiemelt felhasználó funkciójáig - hogy a folyamatok átláthatóbbá váljanak és vevőink számára időt és pénzt takarítsunk meg.

Haberkorn - az Ön ipari szakértője
Szakértelem minden területen

Az elmúlt évtizedekben a Haberkorn a részterületek specialistájává vált. A széles és sokrétű termékkínálat, a hozzájuk tartozó szolgáltatások mellett, a szakértői tanácsadás is az erősségünk. Külső és belső munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a saját területükön.