E-Shop nyereményjáték

Tisztelt Partnerünk!

Bemutatjuk Szimat-ot, aki a következő hónapokban segítségére lesz egy sor hasznos információ és funkció felkutatásában weboldalainkon. Kövesse a nyomokat és  értékes nyereményeket és ajándékokat találhat. Szimat már megtalálta a fődíjakat is! Webáruházunk használatával nem csak pénzt, energiát és időt spórol, hanem szerencsés 50.-ként vezeték nélküli fülhallgatót nyerhet*.

Fedezze fel webáruházunkat és használja megrendelései leadásához!
Új online vásárlóinkhoz Szimat is társul szegődhet*.

Játékra fel!

 

*Részletek a játékszabályzatban!

 

 

Webáruház regisztráció

 

 

Nyereményjáték szabályzat

 

 

Nyerteseink

 

 

A webáruház legjobb funkciói
Kattintson a legjobb webáruház funkciókért!

Legyen Öné főnyereményeink egyike!

 

Vásároljon webáruházunkban a játék időtartama alatt legalább nettó 100 000 Ft értékben, és nyerje meg  az Apple iPad, a Xiaomi okostelefon vagy a JBL hangszóró egyikét!

 

 

Regisztráljon webáruházunkban, rendeljen és Fogjon Szimatot!

 

Ha még nem használta webáruházunkat, itt a remek alkalom, ugyanis aki az akció időtartama alatt adja le első elektronikus megrendelését, és rendelésének értéke eléri a nettó 30 000 Ft-ot, kabalakutyánkat Szimatot kapja ajándékba!
A nyereményjáték időtartama alatt havonta az 50 legnagyobb összértékben vásárló partnerünket szintén kabalakutyánkkal ajándékozzuk meg.

 

 

Legyen a szerencsés Ötvenedik!

 

Vásároljon webáruházunkban a játék időtartama alatt legalább nettó 10 000 Ft értékben, mert minden ötvenedik vásárlónk egy Xiaomi vezeték nélküli sztereó fülhallgatót kap ajándékba!