Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

2021-ben elnyerte a HABERKORN a CONTINENTAL "Partner of Choice" minősítését

Hozzáértés, fenntarthatóság, megbízhatóság, bizalom, átláthatóság - ezek a HABERKORN és a CONTINENTAL cégek közös értékei. A hosszú évek óta tartó szoros együttműködés eredményeként, a Haberkorn csoport 2021-ben kiemelt partnere lett a CONTINENTAL-nak, megkapta a "Partner of choice" minősítést a hajtástechnika és tömlők területén.

1871-es alapítása óta a CONTINENTAL kimagasló technológiai felkészültséggel rendelkezik, amely mára a világ vezető vállalatai közé emelte.

A CONTITECH divízió a műszaki gumitermékek egyik vezető beszállítója és a műanyag-technológia szakértője. A világ több mint 40 országában, 41.000 alkalmazottja dolgozik azon, hogy partnereiknek innovatív megoldásokat nyújthassanak, amelyek kifejezik vezérelvüket: „A mérnöki tudomány következő szintje”.

A Haberkorn büszke az új minősítésre és bízik a jövőbeni sikeres együttműködésben.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák