Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

3M™ SecureFit™ védőszemüvegek – a kényelem tudománya

A 3M a világ minden tájáról gyűjtött adatok alapján mérte fel a különböző fej- és arcformákat. A felmérés alapján olyan szabadalmaztatott formatervet hozott létre, amely hozzáidomul a különböző fejméretekhez, és tevékenységi körtől függetlenül ugyanazt a magas kényelmi szintet nyújtja. A 3M™ SecureFit™ egyenletes nyomáseloszlást biztosító szártechnológia kis és nagy fejméreten egyaránt biztos tartást  és kényelmes illeszkedést nyújt akár hosszan tartó viselés során is.

A SecureFit™ szemüvegekkel olyan egyéb előnyöket is élvezhet, mint a speciális Scotchgard™ párásodás- és karcolásgátló bevonat, ergonomikus orrnyereg vagy a különböző színekben választható lencsék. Emellett a szemüvegek kompatibilisek egyéb védőeszközökkel, pl. a 3M™ fülvédőkkel.

Az egyes szériák tulajdonságairól és előnyeiről részletesebben tájékozódhat prospektusunkban.

Webshopunkban a SecureFit védőszemüvegek széles választékát találja. Válassza ki a megfelelő modellt a 100-, 200-, 400, 500, 600-as sorozatból vagy akár a normál szemüveg felett viselhető 3700-as típusból. Amennyiben konkrét típust keres, és nem találja, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal: munkavedelem​(at)​haberkorn.hu