Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

A Haberkorn és a Leister a CONSTRUMA kiállításon

A Haberkorn Kft., a Leister termékek hivatalos magyar forgalmazója, részt vett április 5-9. között a 36. CONSTRUMA építőipari szakkiállításon, a Hungexpon. 17 ország közel 700 kiállítója, több mint 40 000 négyzetméteren mutatta be az iparág újdonságait és a legújabb építőipari trendeket, a látogatók száma meghaladta a 60 ezret.

A Leister cég bemutatta legújabb, csúcstechnológiás tetőszigetelő hegesztőautomatáját, az UNIROOF-ot. Az UNIROOF alkalmazható minden hőre lágyuló tetőszigetelő fólia hegesztésénél, lapos- és ferdetetőkön egyaránt.

Az érdeklődők megtekinthették még a Leister cég többi automata, félautomata és kézi hegesztőkészülékeit is.

Az elmúlt években dinamikusan emelkedett Magyarországon a Leister műanyaghegesztő készülékek felhasználóinak száma a tetőszigetelés, a műanyaglemezek és molinók hegesztése, a padlóburkolás, valamint a járműjavítás terén egyaránt. Standunknál idén is nagy volt az érdeklődés a Leister készülékek iránt, számos új üzleti kapcsolatra tettünk szert.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák