Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

A Mitutoyo tavaszi akciója elérhető a Haberkorn Fairtoolnál

A Mitutoyo piacvezető a tolómérők, mikrométerek és egyéb mérőeszközök területén. A Haberkorn Fairtool évek óta stratégiai értékesítési partnere a Mitutoyonak, így a mérőeszközök széles választékát kínálja.

A Mitutoyo 2021. március 25 - május 31. közötti tavaszi ajánlata elérhető cégünknél, amelyben különböző mérési adatgyűjtéshez használt eszközök, vezeték nélküli adatátviteli rendszerek, tolómérők és mikrométerek, lineáris útmérők, mobil érdességmérők és mérőmikroszkópok széles választékát találja. Ezek az eszközök gyorsabb, egyszerűbb és hibamentesebb mérést tesznek lehetővé, valamint lehetőséget biztosítanak adatgyűjtéshez, elemzéshez vagy valós idejű jelentéshez.

Mint minden évben, úgy idén is számos mérőeszközt kínál kedvező áron a Mitutoyo tavaszi ajánlata, valamint különleges, csak az akció időtartama alatt elérhető mérőeszköz készleteket  is vásárolhat, akár 41% kedvezménnyel. Használja ki a lehetőséget és rendeljen most Mitutoyo termékeket vonzó áron!

Webáruházunkban számos Mitutoyo terméket megtalál, vagy további információkért forduljon Haberkorn Fairtool tanácsadójához! !