Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Aktuális információk az üzletmenetünkről

Tisztelt Partnereink!

Ebben a nehéz, kihívásokkal teli helyzetben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is megbízhatóan kiszolgáljuk Önöket. Az ellátási láncunk továbbra is zavartalanul működik. Néhány munkavédelmi terméktől eltekintve (maszkok, fertőtlenítőszerek, védőruhák) nincsenek figyelemre méltó korlátozások, áruhiány.

A biztonságos működés érdekében cégünk időben meghozta és következetesen végre is hajtja a szükséges intézkedéseket. Az irodai alkalmazottainak többsége otthonról dolgozik, a logisztikán pedig a dolgozóink egészségének védelme érdekében bevezettük a két műszakot. Ezért előfordulhat, hogy egyes esetekben a szállítási idő eltérhet az ÁSZF-ben foglaltaktól (nem minden esetben tudjuk biztosítani a megszokott 24/48 órás kiszállítást).

Továbbra is a szokásos nyitvatartási időben állunk rendelkezésre, kizárólag telefonon és online:
H-CS: 8:00 - 15:30
P: 8:00 - 13:00
Tel.:  +36 1 / 884 8800
E-mail:
haberkorn​@​haberkorn.hu
Minden munkatársunk elérhető az ismert e-mail címeken és telefonszámokon.
Bemutatótermünk és műhelyeink határozatlan ideig zárva tartanak, ezért a személyes kiszolgálás és áruátvétel átmenetileg szünetel.
A megrendelt termékek kiszállítása futárszolgálattal történik.

Cégünk mindent megtesz működőképességének megőrzése és vevői zökkenőmentes ellátása érdekében, hogy továbbra is megbízható partnerei maradjunk Önöknek. Bármilyen felmerülő kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre!

A Haberkorn Fairtool csapata