Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Alfagomma ipari tömlők a Haberkornnál

A Haberkorn lett az ALFAGOMMA olasz ipari tömlőgyártó magyarországi forgalmazója. Ez az együttműködés lehetővé teszi ipari tömlőkínálatunk bővítését egy nagyon jó ár-érték arányú típussal.

Folyamatosan fejlődő csúcstechnológia és innovatív megoldások, kiváló minőségű termékek – ezek az ALFAGOMMA cég 60 éves sikerének pillérei. Napjainkban az ALFAGOMMA vezető szerepet tölt be az ipari tömlők és szerelvények piacán, 12 gyárral rendelkezik, 21 országban van képviselete, 2400 alkalmazottja van, ezzel biztosítva a nemzetközi lefedettséget. A cégcsoport 1956 óta gyárt állandóan ellenőrzött ((ISO:9001, ISO:14000), kiváló minőségű ipari tömlőket és szerelvényeket.

A cég széles termékválasztékkal rendelkezik, mely sokféle alkalmazást tesz lehetővé az élelmiszeripar, vegyipar, mezőgazdaság, építőipar területén.

További információkért keresse az Ön Haberkorn tanácsadóját vagy rendelje meg az ALFAGOMMA tömlőket e-shopunkban!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák