Legfrisebb hírek

Hírek részletesen
Haberkorn Fairtool az item profilrendszerek hivatalos magyarországi márkaképviselete
item szállítórendszerek
Az item modulokkal minden megépíthető
item munkaállomás
item anyagszállítás
item profilok az automatizálásban

Az eredeti item profilrendszerek a Haberkorn Fairtoolnál

2021. május 15-től a Haberkorn Fairtool látja el az item profilrendszerek hivatalos magyarországi márkaképviseletét. A német item és a Haberkorn Fairtool új partnerségével elérhető lett az item teljes termékpalettája, valamint ezzel egyidőben több mint 4 000 új cikk is megvásárolhatóvá vált webáruházunkban.

Az egyazon elven alapuló moduláris alumínium elemeknek és részegységeiknek köszönhetően csak a képzelet szab határt a kombinációs lehetőségeknek, így a tervek pillanatok alatt valósággá válhatnak. A minőségi és időtálló elemek által létrehozott munkahelyi rendszerek, lépcsők, válaszfalak, munkaállomások, gépvázak, konzolok és szállítórendszerek segítségével idő és pénz spórolható meg.

A járatos profilokat és azok komponenseit 50 milliós kezdőkészlettel tettük elérhetővé, hogy ügyfeleink igényeit lehetőség szerint azonnal teljesíteni tudjuk. Mivel Ausztriában és Csehországban már 20 évnél is régebb óta foglalkozik a Haberkorn cégcsoport az item márka képviseletével, így a Budapesten nem elérhető sürgős rendeléseket kevesebb mint 48 óra alatt cégcsoporton belül is be tudjuk szerezni.

A különböző területek különböző megoldásokat kívánnak, ezért sok esetben egyedi igényeket kell kiszolgálnunk. A Haberkorn Fairtool szakmai tanácsadást és magas szintű szolgáltatásokat (tervezés, rendszerépítés, kivitelezés) is nyújt. Keresse fel kollégánkat, vagy látogasson el webáruházunkba, ahol megtekintheti kínálatunkat!