Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

BRECOgreen fogasszíjak - fenntartható és környezetbarát

A BRECO az első gyártó, aki egy új, környezetbarát BRECOgreen fogasszíj-családdal jelent meg a piacon.

A nyersanyagforrások csökkenése, a növekvő szén-dioxid-kibocsátás és a megnövekedett energiaellástási igény - mindenhol a világon egy örökzöld környezetvédelmi téma. A BRECOgreen és a BRECOFLEXgreen a természeti erőforrások gondos felhasználását képviselik. Az energiafogyasztás optimalizálásával, a termelési létesítmények korszerűsítésével és a megújuló nyersanyagok felhasználásával a BRECO cég kifejlesztett egy valódi alternatívát a kőolaj alapú, hőre lágyuló poliuretánra. A BRECOgreen 37%-ban megújuló nyersanyagokból készül, és ami a legjobb: a szíjak teljesítményében semmilyen csökkenés nem tapasztalható. A BRECO zöld szíj-családja egyértelműen bizonyítja, hogy a környezetvédelem és a teljesítmény nem zárják ki egymást. 

Ha részletesebb információt szeretne kani a környezetbarát BRECOgreen fogasszíjakról, keresse a Haberkorn Fairtool hajtástechnikai tanácsadóját.

 

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák