Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Céges családi nap a Henryx Cityben

Június 26-án, immár hagyományőrző jelleggel, idén is megtartotta céges családi napját a Haberkorn Kft., amelyen több mint 100 munkatárs és családtag vett részt. Idén a Császáron található „western város”, a Henryx City, adott otthont a rendezvénynek. Az idei évben is sok érdekes program garantálta a felnőtteknek és a gyerekeknek a jó hangulatot.

A jókedvű, barátságos légkörben zajló rendezvényen volt country táncbemutató, western show, postakocsizás, kerámiakészítés, valamint csapatjátékokban tehették próbára ügyességüket a vállalkozó szellemű kollégák. Volt műbika rodeó, célba lövés, szegbeütő verseny, sörivó és palacsintaevő verseny. A gyerekek is a felnőttekéhez hasonló versenyen bizonyíthattak.

A céges családi nap ismét kellemes kikapcsolódást nyújtott a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák