Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

CONTI® élelmiszeripari tömlők a Haberkorn Fairtool kínálatában

A Haberkorn Fairtool nemrég felvette a kínálatába a CONTINENTAL CONTI® FOOD & DRINK FLEX élelmiszeripari tömlőit és az új Blue Steam tömlőt.

A CONTI® FOOD & DRINK FLEX tömlők az ideális többcélú tömlők az élelmiszeriparban. Jelenleg három változatban érhetők el: UPE, EPDM és NBR belsővel. 
A könnyű EPDM/NBR belső réteg teljesen szagtalan és íztelen, homogén és sima. A tömlő hőálló + 90 ° C-ig, ellenáll a szokásos tisztítószereknek és fertőtlenítőszereknek.
A CONTI® FOOD & DRINK FLEX UPE az élelmiszer- és italgyártás, valamint a gyógyszer- és kozmetikai ipar számára kiváló minőségű univerzális modell. A fehér, pórusmentes, lágy, abszolút szagtalan és íztelen UPE belső réteget kiváló ellenálló képesség jellemzi a szokásos tisztítószerekkel és fertőtlenítőkkel szemben. A belső réteg ellenáll az agresszív vegyi anyagoknak, például savaknak és lúgoknak. 
Minden tömlő egy műanyag spirálbetéttel rendelkezik és szerkezeti felépítésüknek köszönhetően nagyon rugalmasak, könnyűek, törésállóak, könnyen kezelhetőek. 

A CONTI® Blue Steam egy nagy teljesítményű tisztítótömlő, EPDM lélekkel, ezért tökéletes az alapos gőztisztításhoz, amely hozzájárul a higiénikus gyártási folyamathoz. További információkat ebben a videóban talál.

Kattintson és tájékozódjon tömlő-újdonságainkról! Termékmenedzserünk készséggel válaszol minden további kérdésére. 
CONTI® Blue Steam termékvideóját itt tekintheti meg.
CONTI® élelmiszeripari tömlők rendelése webáruházunkban.