Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Elkészült az első egyedi eszközkiadó automata

Ön adja a formát – mi adjuk a tartalmat! Megszületett az első céges arculatot viselő munkavédelmi automata a Bridgestone cég és a Haberkorn együttműködésében.

Minden cég számára fontos, hogy saját arculattal rendelkezzen, mely elősegíti kommunikációját mind partnerei, mind dolgozói felé. Természetes tehát annak az igénynek a felmerülése, hogy az alkalmazottak munkahelyi környezete is erősítse kötődésüket a céghez, miközben praktikus elvárásoknak is megfelel.

Erre az igényre válaszolva, partnerünk kérésére, dolgozói a biztonságukat szavatoló munkavédelmi eszközökhöz már saját cégük egyedi arculati elemeit viselő automatából juthatnak hozzá. Ezzel a különleges dizájnnal a hasznosság mellett a munkakörnyezet egy új, tetszetős bútordarabbal gazdagodott, növelve az otthonosságot és az ott dolgozók komfortérzetét is.

Biztosak vagyunk benne, hogy az alkalmazottak teljesítménynövekedését is szolgálja munkáltatójuk gondoskodó magatartásának ez a céges szimbóluma. Csak ajánlani tudjuk partnereinknek ezt az egyszerre praktikus és esztétikus megoldást saját üzemükben!

Ezzel cégünk, a Haberkorn Kft., egy újabb lépést tett afelé, hogy partnerei igényeit teljes körűen kielégítse. Az egyedi kéréseknek történő magas szintű megfelelés jelentősen növeli cégünk pozitív megítélését megrendelői körében. Bízunk benne, hogy az egyedi céges arculati elemekkel ellátott automaták egy új korszakot nyitnak, hiszen partnerink így még inkább a sajátjuknak érezhetik a vásárolt terméket és szolgáltatást.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák