Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Gépalkatrészek a zavartalan gyártás érdekében

Biztonságos gépek, gyors elérhetőség és megbízható teljesítmény – a Haberkorn Fairtool gépelemeknek köszönhetően a termelés zökkenőmentesen zajlik. A Haberkorn Fairtoolnál a tengelykapcsolóktól az ékszíjakon és a fogasszíjakon keresztül a láncokig, a legtöbb klasszikus hajtástechnikai elem megtalálható. Kínálatunknak köszönhetően Ön mindig a legjobb minőség és a lehető legnagyobb árukészlet előnyeit élvezheti.

Emellett számos szolgáltatás és egyedi megoldás biztosítja partnereinknek a lehető legnagyobb hasznot és a maximális vásárlói elégedettséget. Műhelyünkben a szokásos szabványos alkatrészek mellet, az Ön rajza alapján, egyedi darabokat is le tudunk gyártani. Akár a fogasszíjat kell a kívánt hosszra vágni, akár láncot összeszerelni, a megadott paraméterek alapján rövid időn belül elkészítjük a megrendelt termékeket.

Töltse le honlapunkról új prospektusunkat és tudjon meg többet a Haberkorn Fairtool által kínált gépalkatrészekről és szolgáltatásokról!
Hajtástechnikai termékeinket megrendelheti webáruházunkban. Amennyiben kérdése van vagy tanácsadásra van szüksége, keresse termékmenedzserünket, akitől a prospektus nyomtatott változatát is igényelheti.