Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Gépalkatrészek a zavartalan gyártás érdekében

Biztonságos gépek, gyors elérhetőség és megbízható teljesítmény – a Haberkorn Fairtool gépelemeknek köszönhetően a termelés zökkenőmentesen zajlik. A Haberkorn Fairtoolnál a tengelykapcsolóktól az ékszíjakon és a fogasszíjakon keresztül a láncokig, a legtöbb klasszikus hajtástechnikai elem megtalálható. Kínálatunknak köszönhetően Ön mindig a legjobb minőség és a lehető legnagyobb árukészlet előnyeit élvezheti.

Emellett számos szolgáltatás és egyedi megoldás biztosítja partnereinknek a lehető legnagyobb hasznot és a maximális vásárlói elégedettséget. Műhelyünkben a szokásos szabványos alkatrészek mellet, az Ön rajza alapján, egyedi darabokat is le tudunk gyártani. Akár a fogasszíjat kell a kívánt hosszra vágni, akár láncot összeszerelni, a megadott paraméterek alapján rövid időn belül elkészítjük a megrendelt termékeket.

Töltse le honlapunkról új prospektusunkat és tudjon meg többet a Haberkorn Fairtool által kínált gépalkatrészekről és szolgáltatásokról!
Hajtástechnikai termékeinket megrendelheti webáruházunkban. Amennyiben kérdése van vagy tanácsadásra van szüksége, keresse termékmenedzserünket, akitől a prospektus nyomtatott változatát is igényelheti. 

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák