Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

H-Plus ragasztóanyagok – megoldás különböző alkalmazásokhoz

Megjelent a Haberkorn sajátmárkás tömítő- és ragasztóanyag prospektusa, melyben több mint 200 féle 1K és 2K ragasztóval, anaerob- és pillanatragasztóval kínálunk megoldást ipari partnereinknek a gyártás, karbantartás és szerelés területén.

Gyors, megbízható, költséghatékony – ezek a leggyakoribb követelmények egy ragasztóval szemben. A Haberkorn ezeknek a folyamatosan változó, fejlődő iparági igényeknek szeretne megfelelni a minőségi gyártókkal közösen kialakított termékkínálatával. Elsősorban autóipari, építőipari, gépipari, gumi- és műanyagipari, szerszámipari, energiaipari, faipari, fűtő- és hűtőipari és elektrotechnikai felhasználásra ajánljuk H-Plus sajátmárkás tömítő- és ragasztóanyagainkat.

Most 15% kedvezményt adunk minden a webáruházunkban (shop.haberkorn.hu) rendelt H-Plus ragasztástechnikai termékre 2018. december 31-ig!

Az új prospektus nyomtatott változata elérhető központunkban és a területileg illetékes területi képviselőinknél. Kérjük, hívják központunkat vagy keressék a területileg illetékes kapcsolattartó kollégánkat! A prospektus elektronikus, lapozható változata itt lapozható online!