Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

H-Plus ragasztóanyagok – megoldás különböző alkalmazásokhoz

Megjelent a Haberkorn sajátmárkás tömítő- és ragasztóanyag prospektusa, melyben több mint 200 féle 1K és 2K ragasztóval, anaerob- és pillanatragasztóval kínálunk megoldást ipari partnereinknek a gyártás, karbantartás és szerelés területén.

Gyors, megbízható, költséghatékony – ezek a leggyakoribb követelmények egy ragasztóval szemben. A Haberkorn ezeknek a folyamatosan változó, fejlődő iparági igényeknek szeretne megfelelni a minőségi gyártókkal közösen kialakított termékkínálatával. Elsősorban autóipari, építőipari, gépipari, gumi- és műanyagipari, szerszámipari, energiaipari, faipari, fűtő- és hűtőipari és elektrotechnikai felhasználásra ajánljuk H-Plus sajátmárkás tömítő- és ragasztóanyagainkat.

Most 15% kedvezményt adunk minden a webáruházunkban (shop.haberkorn.hu) rendelt H-Plus ragasztástechnikai termékre 2018. december 31-ig!

Az új prospektus nyomtatott változata elérhető központunkban és a területileg illetékes területi képviselőinknél. Kérjük, hívják központunkat vagy keressék a területileg illetékes kapcsolattartó kollégánkat! A prospektus elektronikus, lapozható változata itt lapozható online!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák