Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen
Az új interaktív kérdőív segítségével könnyedén kérhet ajánlatot a Haberkorn egyedi tömlőire speciális csatlakozókkal.

Az új interaktív kérdőív segítségével könnyedén kérhet ajánlatot a Haberkorn egyedi tömlőire speciális csatlakozókkal.

Haberkorn - az egyedi tömlőigények szakértője

A Haberkorn rendelkezik Magyarország egyik legszélesebb ipari tömlő- és szolgáltatatás kínálatával, melynek köszönhetően évek óta megbízható partnere vagyunk számos ipari cégnek és kereskedőnek.

A Haberkornnál nem csak a szabványos ipari tömlőket találja meg, hanem a speciális szerelvényekkel ellátott szerelt tömlőket is, mint például a készre gyártott nemesacél- és teflontömlőket. Az ajánlatkérési folyamat egyszerűsítése érdekében készítettünk egy online űrlapot. Ennek a kitöltött űrlapnak a visszaküldése után szakértőnk egyszerűen és gyorsan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő terméket.

Egyszerűen töltse le űrlapunkat, írja be a szükséges adatokat és paramétereket a számítógépén, majd az „Űrlap küldése“ gombra kattintva, küldje el számunkra igényét. Bízunk benne, hogy ezzel lényegesen megkönnyítjük a munkáját!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák