Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

HABERKORN FAIRTOOL Vevőtalálkozó 2019

Október 17-én először került megrendezésre az újonnan alakult Haberkorn Fairtool Kft. vevőtalálkozóval egybekötött szakmai napja. Ez az esemény nemcsak egy tipikus partnertalálkozó volt, hanem egy telephelyavató is egyben, ahol a partnereinknek egy körbevezetés során bemutattuk az új, közel 1.200 négyzetméteres irodaházunkat, az 5.000 négyzetméteres raktárunkat, valamint a műhelyeinkben zajló tevékenységeket. 

A vendégek megtekinthették a Haberkorn Fairtool által forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat, és találkozhattak cégünk 26 stratégiai beszállító partnerével is. 
A mintegy 200 fő részvételével tartott rendezvényt Gerald Fitz Úr, a Haberkorn GmbH igazgatótanácsának elnöke nyitotta meg egy ünnepi beszéddel, majd Fekete Zsuzsa és Göndör Lajos ügyvezető igazgatók bemutatták az egyesült Haberkorn Fairtool Kft.-t. Videó formájában a jelen lévők betekintést nyerhettek az új telephely építkezési munkálataiba és az egyesülés előzményeibe.
Ezt követően a meghívott beszállítók bemutató standokon ismertették termékújdonságaikat, innovációikat, és személyes tanácsadást is nyújtottak. 

A Haberkorn Fairtool Kft. jövőképe: "A folyamatosan változó világban mi vagyunk az Ön megbízható partnere - személyesen és online."

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák