Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Illbruck termékek a webáruházban

Az Illbruck termékei a tömítéstechnika nagyon széles spektrumában használhatóak: az ablaktömítéstől, a külső és belső szigeteléseken át egészen a homlokzati munkákig, a kisjavításoktól kezve a nagy építkezésekig.
Webáruházunkban folyamatosan bővítjük az új termékpalettát, a legnépszerűbb lakossági termékektől kezdve a speciális építőipari termékekig.

Kiemelt figyelmet érdemelnek az illmod öntapadós habosított tömítőszalagok, melyekkel nyílászárók, tágulási hézagok gyors és biztonságos levegő és víz elleni szigetelése egyszerűsíthető le.

Szilikonok tekintetében ajánluk a szintén nylászárókhoz kifejlesztett FA101 ablaktömítőt, illetve a GS231 szaniterszilikont, melyek gombásodásgátló tulajdonságukkal valamint UV- és időjárásállóságukkal számos felületen nyújanak tartós és és jó tapadást.

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük. Amennyiben webáruházunkban nem szereplő Illbruck terméket vásárolna, vegye fel a kapcsolatot termékmenedzserünkkel, vagy üzenjen nekünk webáruházunkon keresztül!

Illbruck termékek a webáruházban

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák