Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Korszerű gépek, színvonalas szolgáltatás

Műhelyeink két új géppel „gazdagodtak”.

A hidraulika műhelybe beszereztünk egy FinnPower P32 NMS típusú présgépet, amely kisebb átmérőjű tömlők préselésére alkalmas. A gép gyors és megbízható, ráadásul használaton kívül automatikusan lekapcsol a hidraulika, ezzel áramot takarít meg, és csökken a műhely zajszintje. Maximális roppantási ereje 200 tonna, 87 mm tömlőátmérőig alkalmazható. Mikrométer csavarral fokozatmentesen állítható, kapacitása óránként akár 800 présciklus.

Nagy átmérőjű tömlők szereléséhez megmaradt a FinnPower P51 típusú présgépünk, ennek maximális roppantási ereje 280 tonna, és 127 mm tömlőátmérőig alkalmazható.

A szalagfűrész végtelenítő műhelyben a régi hegesztőgépet cseréltük egy korszerűbbre. Az új IDEAL BAS-050-1 az elektronikus vezérlésnek és a hegesztőpofák automatikus pozícionálásának köszönhetően magas ismétlési pontosságot tesz lehetővé. A hegesztési folyamat teljes mértékben ellenőrzött, a gép automatikusan leáll, ha hibát észlel. A gyors állítású ütközőrudak miatt pedig rövidülnek az átállási idők.

Az új gépek által még jobb és hatékonyabb szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára.