Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

LEISTER Comet 700 - Új nagyágyú a geomembrán-hegesztés területén

Robosztus, hőékes hegesztőautomata szigetelőlemezek átlapoló hegesztéséhez a Leistertől megszokott minőségben és egyszerű kezelhetőséggel.

A legkülönbözőbb geomembránok is egyszerűen hegeszthetők a Comet 700-al, legyen szó hulladéklerakók, alagútépítési munkák vagy a bányászat területéről. De tavak tömítésénél, tározóknál és vízművelésnél is használható, ahol fontos a hegesztés tökéletes zárása.

A beépített WiFi és GPS képességek az LQS (Leister Quality System) rendszerrel együtt automatikusan dokumentálhatóvá teszik a teljes folyamatot a helyszín és a hegesztési paraméterek rögzítésével, így igazolható az elvégzett munka minősége.
A továbbfejlesztett formájú hőék különösen hatékony hőátadást biztosít, az erős hajtásmotor pedig göröngyös vagy meredek terepen is egyenletes hegesztési sebességet biztosít.

Tekintse meg a gép részletes leírását webshopunkon!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák