Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Master Lock - Haberkorn Fairtool együttműködés

A Haberkorn Fairtool 15 éve értékesíti az amerikai Master Lock lakatait és biztonsági termékeit Magyarországon. Webáruházunkban megtalálható a Master Lock termékek széles választéka, amelyek az országban egyedülállóan nagy raktárkészletünknek köszönhetően 24 órán belül jutnak el megrendelőinkhez az ország minden pontjára. 

Több mint 100 éves fennállása alatt a Master Lock márkanév egybeforrt a minőségi lakatokkal és biztonsági termékekkel. A wisconsini székhelyű cég közel 1 000 alkalmazottja felel azért, hogy termékeik felhasználóit soha ne érje csalódás. A márka megbízhatóságát mutatja, hogy évente 50 millió lakatnál is többet értékesítenek. A Master Lock nagy hangsúlyt fektet az innovációra, minden lakat egyedileg tesztelt, teljes élettartam garanciával rendelkezik és teljes körű kizárási-kitáblázási rendszert nyújt. Többek között ezért tartják a felhasználók a legjobb lakatmárkának, és ennek köszönhetően piacvezető Európában és az Egyesült Államokban. A Master Lock innovatív biztonsági eszközök és megoldások széles skáláját kínálja fogyasztói, kereskedelmi és ipari végfelhasználói számára.


Új kiadványunkkal áttekintést szeretnénk nyújtani a Master Lock átfogó termékválasztékáról, valamint bemutatjuk a kizárás-kitáblázás (Lockout/Tagout, rövid nevén LOTO) rendszereket és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásainkat. 
 

Szakértőnk segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a felmerült igényeire.
Tudjon meg többet a Master Lock termékekről az új prospektusunkból, amelyetletölthet honlapunkról. Lapozzon bele!