Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Master Lock - Haberkorn Fairtool együttműködés

A Haberkorn Fairtool 15 éve értékesíti az amerikai Master Lock lakatait és biztonsági termékeit Magyarországon. Webáruházunkban megtalálható a Master Lock termékek széles választéka, amelyek az országban egyedülállóan nagy raktárkészletünknek köszönhetően 24 órán belül jutnak el megrendelőinkhez az ország minden pontjára. 

Több mint 100 éves fennállása alatt a Master Lock márkanév egybeforrt a minőségi lakatokkal és biztonsági termékekkel. A wisconsini székhelyű cég közel 1 000 alkalmazottja felel azért, hogy termékeik felhasználóit soha ne érje csalódás. A márka megbízhatóságát mutatja, hogy évente 50 millió lakatnál is többet értékesítenek. A Master Lock nagy hangsúlyt fektet az innovációra, minden lakat egyedileg tesztelt, teljes élettartam garanciával rendelkezik és teljes körű kizárási-kitáblázási rendszert nyújt. Többek között ezért tartják a felhasználók a legjobb lakatmárkának, és ennek köszönhetően piacvezető Európában és az Egyesült Államokban. A Master Lock innovatív biztonsági eszközök és megoldások széles skáláját kínálja fogyasztói, kereskedelmi és ipari végfelhasználói számára.


Új kiadványunkkal áttekintést szeretnénk nyújtani a Master Lock átfogó termékválasztékáról, valamint bemutatjuk a kizárás-kitáblázás (Lockout/Tagout, rövid nevén LOTO) rendszereket és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásainkat. 
 

Szakértőnk segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a felmerült igényeire.
Tudjon meg többet a Master Lock termékekről az új prospektusunkból, amelyetletölthet honlapunkról. Lapozzon bele!
 

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák