Legfrisebb hírek

Hírek részletesen
Haberkorn Fairtool 2020. őszi/téli AKTÁLIS prospektus

Haberkorn Fairtool 2020. őszi/téli AKTÁLIS prospektus

Megjelent a 2020. őszi/téli AKTUÁLIS!

Megjelent a Haberkorn Fairtool új, őszi/téli AKTUÁLIS prospektusa, melyben 84 oldalra gyűjtöttük össze 55 gyártó, több mint 130 újdonságát, illetve akciós termékét. Kiadványunkban minden területről talál a termeléshez és karbantartáshoz szükséges eszközöket: a szerszámoktól kezdve, a vegypari termékeken és tengelykapcsolókon keresztül, az egyéni védőeszközökig.

Néhány újdonság szerszámkínálatunkból: ELMAG  márkájú fokozatmentes fordulatszám-szabályozással, digitális fordulatszám-kijelzéssel, és lézeres fúrási pont megvilágítással is rendelkező asztali fúrógép, új digitális VOGEL tolómérő, különleges összecsukható KS-TOOLS szervizkocsi.

Prospektusunkban megtalálja a legfontosabb pandémiás termékeinket: szájmaszkokat, arcvédőket, kézfertőtlenítőket és védőszemüveget.  

A Haberkorn Fairtool sajátmárkás H-Plus termékei a legjobb választás az ár-érték, az elérhetőség és a minőség optimális kombinációját illetően. Ezek közül figyelmébe ajánljuk kiadványunkból H-Plus ipari tömlőinket, karbantartási anyagainkat és védőcipőinket.

A prospektus nyomtatott változata elérhető központunkban és területi képviselőinknél, az elektronikus, lapozható változata pedig innen tölthető le.

A kiadványban szereplő valamennyi termék megrendelhető webáruházunkban. Kattintson és böngésszen!