Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Megjelent a 2020. tavaszi AKTUÁLIS!

Megjelent a Haberkorn Fairtool új, tavaszi AKTUÁLIS prospektusa, melyben 88 oldalra gyűjtöttük össze 60 gyártó, több mint 200 újdonságát, illetve akciós termékét. Kiadványunkban minden területről talál a termeléshez és karbantartáshoz szükséges eszközöket: a forgácsolástól kezdve, az ipari tömlőkön és csavarozó szerszámokon keresztül, az egyéni védőeszközökig.

Prospektusunkból megtudhatja, milyen szolgáltatásokat biztosít a Haberkorn Fairtool a különböző termékcsoportokhoz, milyen léghevítőket kínál a Leister cég az ipari alkalmazásokhoz vagy mivel védheti tömlőit és elektromos vezetékeit, valamint hajtószíjait.

Újdonságaink között most bevezető áron találhatja meg a WALTER cég új furatkés készletét, valamint a Bosch legújabb innovációját, a sarokcsiszolók kulcs nélküli gyors tartozékcseréjét megvalósító X-LOCK rendszert, 3 különböző csomagban.
Újra elérhető a jól bevált, magyar gyártású, prizmás vezetékes asztali satu és a változó helyszíneken, összetettebb munkafeladatokhoz használható FORUM munkapad.

Az újdonságok mellett az új kiadvány informatív leírásokat és hasznos szakértői tippeket is tartalmaz. Lapozzon bele!
A prospektus nyomtatott változata elérhető központunkban és területi képviselőinknél, az elektronikus, lapozható változata pedig innen tölthető le.

A kiadványban szereplő valamennyi termék megrendelhető webáruházunkban. Kattintson és böngésszen!