Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Megjelent a 2021. nyári AKTUÁLIS!

Megjelent a Haberkorn Fairtool új, tavaszi AKTUÁLIS prospektusa, melyben 72 oldalra gyűjtöttük össze 47 gyártó 1162 akciós termékét. Kiadványunkban számos területről talál a termeléshez és karbantartáshoz szükséges eszközöket: a szerszámoktól kezdve, a műanyaghegesztő készülékeken és az ipari tömlőkön keresztül, az egyéni védőeszközökig.

Prospektusunkból megtudhatja, melyek webáruházunk leghasznosabb funkcióit, melyek használatával költséghatékonyabbá, egyszerűbbé és gyorsabbá teheti beszerzéseit.

Újdonságaink között most bevezető áron találhatja meg a Ploberger műhelykocsit 212 jó minőségű szerszámmal, a Forum lépcsős lemezfúróját, valamint a Bosch GO akkus csavarozóját a kis méretű csavarok biztonságos és pontos meghúzásához.

Szeretnénk felhívni figyelmét az Ansell HyFlex® 11-840 szerelőkesztyűjére, mely most rendkívül kedvező áron érhető el, illetve díszdobozos tesztkesztyű is igényelhető belőle. 

A Haberkorn Fairtool sajátmárkás H-Plus termékei a legjobb választás az ár-érték, az elérhetőség és a minőség optimális kombinációját illetően. Ezek közül figyelmébe ajánljuk kiadványunkból az új, H-Plus UPE vegyipari tömlőnket.

A prospektus nyomtatott változata elérhető központunkban és területi képviselőinknél, az elektronikus, lapozható változata pedig innen tölthető le. 

A kiadványban szereplő valamennyi termék megrendelhető webáruházunkban. Kattintson és böngésszen! Online kiadványunkban a cikkszámra kattintva azonnal megrendelhető a termék a webáruházunkban.