Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Megjelent a 2021. őszi/téli AKTUÁLIS

Megjelent a Haberkorn Fairtool új, őszi/téli AKTUÁLIS prospektusa, melyben 68 oldalra gyűjtöttük össze 46 gyártó 550 akciós termékét. Kiadványunkban számos területről talál a termeléshez és karbantartáshoz szükséges eszközöket: a szerszámoktól kezdve, a műhelyberendezésen és az ipari tömlőkön keresztül, az egyéni védőeszközökig.

Prospektusunkból megtudhatja, melyek webáruházunk leghasznosabb funkciói, melyek használatával költséghatékonyabbá, egyszerűbbé és gyorsabbá teheti beszerzéseit.

Prospektusunkban megtalálja a 3M™ SecureFit™ forradalmian új kivitelű védőszemüveg-családját, amelyek között minden alkalmazáshoz megtalálja a megfelelőt. Ezek a szemüvegek nem csak magas fokú védelmet biztosítanak használójuknak, hanem divatos és sportos dizájn jellemzi őket.

Néhány újdonság szerszámkínálatunkból: Mitutoyo SURFTEST SJ -310 érdességmérő – ingyenes üzembehelyezéssel -, Cubitron™ II rugalmas tisztítókorong most ajándék-támasztótányérral, HALDER BLACKCRAFT visszacsapásmentes kalapács.

Szeretnénk felhívni a figyelmét a sajátmárkás, jó ár-érték arányú, FORUM lépcsős lemezfúró készletre, ami újdonság cégünk kínálatában.

A prospektus nyomtatott változata elérhető központunkban és területi képviselőinknél, az elektronikus, lapozható változata pedig innen tölthető le. 

A kiadványban szereplő valamennyi termék megrendelhető webáruházunkban. Kattintson és böngésszen! Online kiadványunkban a cikkszámra kattintva azonnal megrendelhető a termék a webáruházunkban.