Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Megjelent a WERA 2020/2021 téli prospektusa!

Mostantól magyarul is elérhetőek lesznek a szokásos, szezonális újdonságokat és akciókat tartalmazó WERA kiadványok!i Nézze meg a WERA 2020/2021 téli ajánlatát!
A  Haberkorn Fairtool Kft., - mint a Wera magyarországi képviselete - kínálatában  megtalálható a WERA szerszámok széles választéka, amelyek nagy része az országban egyedülállóan nagy raktárkészletünknek köszönhetően 24 órán belül eljutnak megrendelőinkhez.

1936-os alapítása óta a WERA márkanév ismertetőjegyei: innováció, ergonómia, dizájn. A WERA szerszámok megkönnyítik, biztonságosabbá és örömtelibbé teszik felhasználóik ​​életét!
A wuppertali székhelyű, csavarozó szerszámok gyártására szakosodott vállalat 750 alkalmazottja azon dolgozik, hogy a több, mint 3.000 különféle szerszám között Ön biztosan megtalálja a megfelelőt. A Wera cég számos formatervezési díjjal büszkélkedik, valamint 2016-ban és 2017-ben megnyerte a "German Brand Award"-ot (Német Márka Díj) is.

A WERA újdonságai között megtalálja a Joker 6004 önbeálló csavarkulcsot, a Kraftform csavarozó készletet ablakszereléshez vagy a Click-Torque irányváltófejes nyomatékkulcs készletet dugókulcsokkal. Az új termékek mellett sok izgalmas terméket talál kedvező áron. Használja ki a lehetőséget és rendeljen most WERA termékeket vonzó áron!

Töltse le honlapunkról a prospektust és rendelje meg a kiválasztott WERA termékeket webáruházunkban. Amennyiben kérdése van vagy tanácsadásra van szüksége, keresse területi képviselőinket vagy termékmenedzserünket, akiktől a prospektus nyomtatott változatát is igényelheti.