Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Megjelent az új, kibővített logisztikai prospektusunk!

A Haberkorn Fairtool integrált logisztikai megoldásokkal segít Önnek a költségei csökkentésében, folyamatai optimalizálásában és az ellátás biztosításában. A legkülönbözőbb követelményekhez mindig a legmegfelelőbb eszközt és rendszert kínáljuk. A klasszikus webshopos rendeléstől kezdve, a gyártócsarnokok ellátásának biztosításán keresztül, az elhasznált termékek gyűjtéséig a Haberkorn Fairtool által nyújtott teljes körű támogatással, megtalálja az Ön egyedi igényeihez a legjobb megoldást.

Az új logisztikai prospektusunkban áttekintheti a korábbi adagoló automatáinkat, (H-Save, H-Scale, H-Wear, H-Scan) valamint három új eszközünket is (H-Sidebox, H-Rent, H-Collect):

  • H-Save spirálos eszközkiadó automata - nagy forgássebességű, kis értékű eszközökhöz
  • H-Sidebox  - nagyméretű vagy kiemelkedő fogyású termékekhez, melyek nem helyezhetők be a H-Save automatába
  • H-Wear munkaruha- és védőcipő-adagoló automata – munkaruhák és védőcipők vételezéséhez
  • H-Scale mérőcellás szekrény - értékes és sérülékeny, de folyamatosan használt termékekhez
  • H-Rent kölcsönző automata – gyakran használt nagy értékű eszközökhöz, gépekhez és szerszámokhoz
  • H-Collect visszagyűjtő automata – használt eszközök gyűjtéséhez
  • H-Scan - segítségével leolvasható a rendelendő eszköz vonalkódja

A H-Save adagoló tökéletes olyan termékekhez, amelyeknek éjjel-nappal az alkalmazottak rendelkezésére kell állniuk. Vannak olyan termékek, amelyeket tulajdonságaik és méreteik miatt nem lehet a H-Save automatába helyezni. Ezen termékek elhelyezéséhez tökéletes megoldás a H-Sidebox, mely ideális kiegészítője a H-Save automatáknak. A H-Sidebox-ról bővebb információt itt talál.

A H-Rent az értékes és gyakran használt eszközök kölcsönző rendszere, melyben a kölcsönzés és visszavételezés egyéni jogosultsági szintekkel szabályozható. A H-Rent rendszere minden egyes foglalást, kölcsönzést és visszavételt az adott dolgozóhoz kapcsolva rögzít, illetve a tárolt eszközök műszaki paramétereit (állapot, garancia stb.) is folyamatosan vezeti, így a felhasználó egy kattintással ellenőrizheti bármely eszköz hollétét és állapotát. A H-Rent-et új kiadványunkban itt találja.

Ahol fontos a termékek kihordási és valós elhasználási idejének követése, ott a H-Collect a tökéletes megoldás. A H-Collect a használt, elpiszkolódott eszközök ellenőrzött és felhasználóhoz kötött visszavételét biztosítja. Minden visszahozott termékről fotót készít a rendszer, melyet a felhasználó adatbázisában rögzít, így a termékvisszahozatal teljesen ellenőrízhetővé válik. A H-Collect-et itt tekintheti meg új prospektusunkban.

Az új logisztikai prospektus nyomtatott változata elérhető központunkban és területi képviselőinknél, az elektronikus, lapozható változata pedig innen tölthető le.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák