Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Megjelent az új, kibővített logisztikai prospektusunk!

A Haberkorn Fairtool integrált logisztikai megoldásokkal segít Önnek a költségei csökkentésében, folyamatai optimalizálásában és az ellátás biztosításában. A legkülönbözőbb követelményekhez mindig a legmegfelelőbb eszközt és rendszert kínáljuk. A klasszikus webshopos rendeléstől kezdve, a gyártócsarnokok ellátásának biztosításán keresztül, az elhasznált termékek gyűjtéséig a Haberkorn Fairtool által nyújtott teljes körű támogatással, megtalálja az Ön egyedi igényeihez a legjobb megoldást.

Az új logisztikai prospektusunkban áttekintheti a korábbi adagoló automatáinkat, (H-Save, H-Scale, H-Wear, H-Scan) valamint három új eszközünket is (H-Sidebox, H-Rent, H-Collect):

  • H-Save spirálos eszközkiadó automata - nagy forgássebességű, kis értékű eszközökhöz
  • H-Sidebox  - nagyméretű vagy kiemelkedő fogyású termékekhez, melyek nem helyezhetők be a H-Save automatába
  • H-Wear munkaruha- és védőcipő-adagoló automata – munkaruhák és védőcipők vételezéséhez
  • H-Scale mérőcellás szekrény - értékes és sérülékeny, de folyamatosan használt termékekhez
  • H-Rent kölcsönző automata – gyakran használt nagy értékű eszközökhöz, gépekhez és szerszámokhoz
  • H-Collect visszagyűjtő automata – használt eszközök gyűjtéséhez
  • H-Scan - segítségével leolvasható a rendelendő eszköz vonalkódja

A H-Save adagoló tökéletes olyan termékekhez, amelyeknek éjjel-nappal az alkalmazottak rendelkezésére kell állniuk. Vannak olyan termékek, amelyeket tulajdonságaik és méreteik miatt nem lehet a H-Save automatába helyezni. Ezen termékek elhelyezéséhez tökéletes megoldás a H-Sidebox, mely ideális kiegészítője a H-Save automatáknak. A H-Sidebox-ról bővebb információt itt talál.

A H-Rent az értékes és gyakran használt eszközök kölcsönző rendszere, melyben a kölcsönzés és visszavételezés egyéni jogosultsági szintekkel szabályozható. A H-Rent rendszere minden egyes foglalást, kölcsönzést és visszavételt az adott dolgozóhoz kapcsolva rögzít, illetve a tárolt eszközök műszaki paramétereit (állapot, garancia stb.) is folyamatosan vezeti, így a felhasználó egy kattintással ellenőrizheti bármely eszköz hollétét és állapotát. A H-Rent-et új kiadványunkban itt találja.

Ahol fontos a termékek kihordási és valós elhasználási idejének követése, ott a H-Collect a tökéletes megoldás. A H-Collect a használt, elpiszkolódott eszközök ellenőrzött és felhasználóhoz kötött visszavételét biztosítja. Minden visszahozott termékről fotót készít a rendszer, melyet a felhasználó adatbázisában rögzít, így a termékvisszahozatal teljesen ellenőrízhetővé válik. A H-Collect-et itt tekintheti meg új prospektusunkban.

Az új logisztikai prospektus nyomtatott változata elérhető központunkban és területi képviselőinknél, az elektronikus, lapozható változata pedig innen tölthető le.