Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Megújult honlapunk!

2015 november közepe óta megújult honlappal köszönti látogatóit a Haberkorn Kft. A még jobb elérhetőség és használhatóság érdekében az oldalak számítógépen, tableten és okostelefonon is megjeleníthetőek. A felhasználóbarát felület segíti a gyors információkeresést.

Honlapunkon tájékozódhat a Haberkorn cégcsoportról, termékkínálatunkról, szolgáltatásainkról és dolgozóinkról. Vevőink jobb kiszolgálása és tájékoztatása érdekében folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk honlapunk tartalmát. A főoldalon lévő Hírek menüpont alatt, folyamatosan értesülhet a legfontosabb híreinkről, eseményeinkről. A Letöltések menüpont alatt megtalálja legújabb kiadványainkat letölthető formában.

A Haberkorn szeretne teljes körű információszolgáltatást nyújtani ügyfeleinek, hogy időt és pénzt takarítsanak meg. Ezért a honlapunk és az e-shopunk közvetlenül kapcsolódik egymáshoz. Nálunk egy helyen tájékozódhat, illetve rendelheti meg a keresett terméket. Bízunk benne, hogy az új honlap elnyeri látogatóink tetszését. A Kapcsolatok menüpont alatt várjuk javaslataikat, észrevételeiket.