Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Mérőeszközök kalibrálási bizonyítvánnyal

A mérőeszközök gyártó által megadott mérési pontossága nem tekinthető hiteles adatnak. Egy gyártó üzem viszont csakis úgy felelhet meg az előírásoknak, szabványoknak, ha méréseit hiteles műszerekkel végzi. Ez vonatkozhat egy alkatrész méreteire vagy akár gyógyszerhatóanyag mennyiségére is. A műszer pontossága azt jelzi, hogy a mért érték mennyivel térhet el a valós paramétertől – ez etalonokkal történő kalibrálással határozható meg. Emellett a meglévő műszerek pontosságát is célszerű időnként újbóli kalibrálással ellenőrizni, hiszen azok állapota változhat.

Új mérőeszközök megrendelésekor időt takaríthat meg, ha azokat kalibrálási bizonyítvánnyal együtt rendeli.

A Haberkorn Fairtoolnál az általunk forgalmazott mérőeszközöket akkreditált kalibráló laboratóriumokban kalibráltatjuk. Ezzel biztosítjuk, hogy a mérőeszközök nemzeti etalonra visszavezethetők, és a termelő vállalatok minőségbiztosítási rendszereiben felhasználhatók legyenek. Vállaljuk ezenkívül már meglévő mérőeszközeinek újrakalibrálását is.

További információkért keresse kollégánkat!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák