Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Mitutoyo őszi-téli akció, mérőeszközcsere

Mint minden évben, úgy idén is számos mérőeszközt kínál kedvező áron a Mitutoyo 3 őszi ajánlata. Használja ki a lehetőséget és rendeljen most Mitutoyo termékeket vonzó áron!

1934-es alapítása óta a Mitutoyo név világszerte a legnagyobb pontosság szinonimája a tolómérők, mikrométerek és egyéb mérőeszközök területén. A Haberkorn évek óta stratégiai értékesítési partnere a Mitutoyonak és széles választékát kínálja a piacvezető gyártónak.

A hagyományos tolómérők, mérőórák és mikrométerek mellett a magasságmérőkig még sok izgalmas terméket talál az őszi-téli akciós prospektusban. Töltse le honlapunkról a prospektust!

A Top Line akciós kiadványban megtalálja a legnépszerűbb Mitutoyo mérőeszközöket kedvező áron. A letölthető prospektust itt találja.

Cserélje le használt vagy működésképtelen kézi mérőeszközeit új Mitutoyo márkájúra! A csereakcióhoz készült kiadványt innen tudja letölteni, az akció részleteiről pedig itt talál további információkat.

Webáruházunkban számos Mitutoyo terméket megtalál, vagy további információkért forduljon Haberkorn Fairtool tanácsadójához!