Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Sikeres ISO 9001 megújító audit a Haberkorn Kft.-nél

Sikeres megújító auditot folytatott le a Haberkorn Kft.-nél 2017. július 18-án az e.com-CERT Kft. az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer szabványai szerint. A sikeres audittal további 3 évre, 2020. július 18-ig szereztük meg tanúsítványunk érvényességét. Az érvényes tanúsítvány honlapunkról tölthető le.

A sikeres audit igazolja, hogy cégünk az ISO 9001 minőségirányítási rendszer 2015-ben bevezetett új elemeit és irányelveit úgy, mint a vezetői szerepvállalás erősítése, folyamatszemléletet, kockázatkezelés (kockázatalapú megközelítés), eredményesen vezette be és ültette át a gyakorlatba.

A megújító audit során a rendszer különböző területein dolgozó munkatársaink mindent megtettek annak érdekében, hogy a nap végén az értékelés pozitív legyen.

Az ISO rendszer működtetésével társaságunk célja, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a Haberkorn termékekkel és szolgáltatásokkal, és továbbra is arra törekszünk, hogy a mindennapokban jól működő rendszert továbbgondoljuk és fejlesszük.