Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Sikeres ISO 9001 megújító audit a Haberkorn Kft.-nél

Sikeres megújító auditot folytatott le a Haberkorn Kft.-nél 2017. július 18-án az e.com-CERT Kft. az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer szabványai szerint. A sikeres audittal további 3 évre, 2020. július 18-ig szereztük meg tanúsítványunk érvényességét. Az érvényes tanúsítvány honlapunkról tölthető le.

A sikeres audit igazolja, hogy cégünk az ISO 9001 minőségirányítási rendszer 2015-ben bevezetett új elemeit és irányelveit úgy, mint a vezetői szerepvállalás erősítése, folyamatszemléletet, kockázatkezelés (kockázatalapú megközelítés), eredményesen vezette be és ültette át a gyakorlatba.

A megújító audit során a rendszer különböző területein dolgozó munkatársaink mindent megtettek annak érdekében, hogy a nap végén az értékelés pozitív legyen.

Az ISO rendszer működtetésével társaságunk célja, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a Haberkorn termékekkel és szolgáltatásokkal, és továbbra is arra törekszünk, hogy a mindennapokban jól működő rendszert továbbgondoljuk és fejlesszük.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák