Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Több mint műanyag és fém – Haberkorn ipari tömlők és szerelvények

A Haberkorn átfogó termékkínálattal rendelkezik az ipari tömlők és szerelvények területén. A gőztömlőtől az ásványolajtömlőn keresztül a vegyi tömlőig, az egyszerű felépítésű tömlőtől a komplex, bevizsgált tömlővezetékekig – minőségi termékeket szállítunk partnereinknek.

Mindent egy kézből: több száz féle raktári termékünk és szakmai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek megfelelő megoldást. A H-Plus sajátmárkás egyedi tömlőkínálatunkat a jó ár-érték arány és a minőség jellemzi. Ezek mindig azonnal elérhetőek és megfelelnek a rájuk vonatkozó szabványoknak.

Ahhoz, hogy bemutassuk Önnek termékeinket, összeállítottunk egy ipari tömlő és szerelvény bemutató bőröndöt. A bőrönd áttekintést nyújt a forgalmazott tömlőtípusainkról, a hozzájuk tartozó csatlakozókról, valamint a szerelvényezési lehetőségekről. További információkért, termékbemutatóért, keresse termékfelelősünket!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák