Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Tömlő, szerelvény, pneumatika – Megjelent legújabb katalógusunk!

Örömmel mutatjuk be anyacégünk újonnan megjelent kiadványát. A német nyelvű katalógusban megtalálja a Haberkorn által forgalmazott összes terméket, ami a témához kapcsolódik. A feltüntetett cikkszámok segítségével a Haberkorn Fairtool Kft.-nél valamennyi tétel egyszerűen megrendelhető.

Több mint 800 oldalon megtalálja a legkülönfélébb tömlőket, gyorscsatlakozókat, szerelvényeket, csavarzatokat, szerelési anyagokat és pneumatika termékeket, amelyekre Önnek az ipari felhasználás vagy tervezés során szüksége lehet. A felhasználási területtől függetlenül a Haberkorn ugyanazt a kiváló minőséget biztosítja, legyen szó üzemeltetéshez kapcsolódó, vagy beépített alkatrészekről.

A víztömlőktől a vegyi tömlőkig, a körmös csatlakozótól az önzáró száraz csatlakozókig, a különálló alkatrésztől a komplex, tesztelt tömlővezetékekig mindent megtalál a katalógusban lévő kínálatban.  

Lapozzon bele az új katalógus elektronikus változatába, ismerje meg hatalmas választékunkat és tájékozódjon termékekhez kapcsolódó szolgáltatásainkról.

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban termékmenedzserünk készséggel áll rendelkezésére.

Amennyiben egyedi tömlőigénye van, kérjük, töltse ki ajánlatkérő online űrlapunkat, írja be a szükséges adatokat és paramétereket, majd az „Űrlap küldése” gombra kattintva, küldje el nekünk.