Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Tömlő, szerelvény, pneumatika – Megjelent legújabb katalógusunk!

Örömmel mutatjuk be anyacégünk újonnan megjelent kiadványát. A német nyelvű katalógusban megtalálja a Haberkorn által forgalmazott összes terméket, ami a témához kapcsolódik. A feltüntetett cikkszámok segítségével a Haberkorn Fairtool Kft.-nél valamennyi tétel egyszerűen megrendelhető.

Több mint 800 oldalon megtalálja a legkülönfélébb tömlőket, gyorscsatlakozókat, szerelvényeket, csavarzatokat, szerelési anyagokat és pneumatika termékeket, amelyekre Önnek az ipari felhasználás vagy tervezés során szüksége lehet. A felhasználási területtől függetlenül a Haberkorn ugyanazt a kiváló minőséget biztosítja, legyen szó üzemeltetéshez kapcsolódó, vagy beépített alkatrészekről.

A víztömlőktől a vegyi tömlőkig, a körmös csatlakozótól az önzáró száraz csatlakozókig, a különálló alkatrésztől a komplex, tesztelt tömlővezetékekig mindent megtalál a katalógusban lévő kínálatban.  

Lapozzon bele az új katalógus elektronikus változatába, ismerje meg hatalmas választékunkat és tájékozódjon termékekhez kapcsolódó szolgáltatásainkról.

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban termékmenedzserünk készséggel áll rendelkezésére.

Amennyiben egyedi tömlőigénye van, kérjük, töltse ki ajánlatkérő online űrlapunkat, írja be a szükséges adatokat és paramétereket, majd az „Űrlap küldése” gombra kattintva, küldje el nekünk.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák