Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Új Haberkorn sajátmárkás karbantartási prospektus

Megjelent a Haberkorn legújabb, H-Plus sajátmárkás karbantartási termékeket tartalmazó prospektusa, melyben több mint 120 féle aeroszollal, professzionális tisztító- és ápoló termékkel, minőségi kenőzsírokkal igyekszünk partnereink valamennyi igényére megoldást találni.
A H-Plus karbantartási anyagok a széles választék és a garantált minőség szimbólumai, melyek folyamatosan elérhetőek, ellenőrzött minőségűek és jó ár-érték arányú termékek.

Választékunkban megtalálható egy új generációs, környezetbarát termékcsalád is, mely termékei csak természetes alapanyagokat tartalmaznak, hajtógáz nélküliek, pH-semlegesek és nem korrozívak.
A legtöbb H-Plus karbantartási anyagunk elérhető 5 literes, 10 literes és 25 literes kannás kiszerelésben is, melyekkel csökkenthetőek a beszerzési költségek és használatukkal védjük a környezetünket is.

A nagy mennyiségben használt karbantartási anyagok adagolására a Haberkorn eszközkiadó automatája vagy mérőcellás szekrénye az ideális megoldás.

Most 15% kedvezményt adunk minden webáruházban (shop.haberkorn.hu) rendelt H-Plus karbantartási termékre 2017. december 31-ig!

Az új prospektus nyomtatott változata elérhető központunkban és területi képviselőinknél, az elektronikus, lapozható változata pedig innen tölthető le.