Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Új logisztikai prospektus

A Haberkorn új logisztikai szolgáltatásokkal segít vevőinek folyamataik egyszerűsítésében, készleteik optimalizálásában és költségeik csökkentésében. Munkatársainktól és új prospektusunkból tájékozódhat a legújabb technológiák bevezetéséről és az egyénileg szabályozható folyamatokról. Szolgáltatásainkról bővebb információt honlapunkon talál és letöltheti logisztikai prospektusunkat.

Az ipari termelésben nagyon fontos szerepe van a vállalaton belüli hatékonyság növelésének. Ehhez elengedhetetlen, hogy a termeléshez szükséges összes kis- és nagyméretű alkatrész rendelkezésre álljon. A Haberkorn segít Önnek a szükséges rendszer kialakításában, mely lehetővé teszi az árurendelés egyszerűsítését és automatizálását, illetve az ellátás folyamatos biztosítását. Ehhez a Haberkorn az alábbi logisztikai eszközöket és szolgáltatásokat biztosítja partnereinek.

H-Save eszközkiadó automata – ideális megoldás a nagy forgássebességű, kis értékű eszközökhöz, melyeknek nehezen ellenőrizhető a felhasználása, illetve a raktározásuknak magas a kezelési költsége.
H-Scale mérőcellás szekrény – Értékes és sérülékeny, de folyamatosan használt termékekhez ajánlott. Chipes azonosítással működik és a kivett termék súlya alapján a rendszer automatikusan újrarendeli szükség esetén a terméket.
H-Shelf kanban polcrendszer – A Haberkorn az ügyfél igényeinek megfelelő állványrendszert biztosítja a folyamatos ellátás érdekében. Minden termék két tároló dobozban található egymás mögött a polcon. Az elülső kiürülésekor a hátsó doboz csúszik előre, a kiürült dobozt pedig a Haberkorn rendszeresen elszállítja. Az üres doboz jelenti a rendelést, az újratöltött dobozok rendszeresen visszaszállításra kerülnek a vevő polcára.
H-Box – A kanban polcrendszeren kiürült dobozokat egy ládába (Scan Box) kell dobni, melynek a rendszere automatikusan regisztrálja az igényt. Ezzel automatikusan megtörténik a termékek újrarendelése is a Haberkornnál.
H-Scan online-scanner és vonalkód katalógus – Az online scannerrel leolvasható a rendelendő eszköz vonalkódja az Önök egyedi igénye szerint összeállított vonalkód katalógusból vagy a tároló doboz címkéjéről és egy gombnyomással elküldheti rendelését a Haberkornnak. Kis értékű, ömlesztett anyagokhoz ajánlott.
E-shop – A Haberkorn webáruházában, regisztrált felhasználóként, megtekintheti és megrendelheti termékeinket. C-eszközmenedzsment megoldásaink többségét beintegráltuk webshopunkba, amin keresztül online folyamatosan ellenőrizhetik készletszintjüket. E-shopunkban egyéni adminisztrációs felület kialakítására is van lehetőség, illetve egy évre visszamenőleg megtekintheti megrendeléseit.