Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Új partnerünk: ADB műhelyberendezés

A német ADB cég termékeit magas szintű funkcionalitás és hosszú élettartam jellemzi, így lehetővé teszik a munkafolyamatok racionálisabb és biztonságosabb megszervezését. 
A kellemes, produktív munkahelyi légkör teremti meg a sikeres munkavégzés alapját, ezért a funkcionális követelmények mellett egyre inkább előtérbe kerülnek az ergonómiai követelmények. Hiszünk abban, hogy termékeinknek kell alkalmazkodniuk a munkafolyamat követelményeihez, és nem fordítva. Az első osztályú acéllemez, az intelligens tervezés és a gondos kivitelezés biztosítja a nagy teherbíró képességet és az állandó minőséget. A modern gyártástechnológia a hosszú élettartamot, az alkalmazott porfesték pedig termékeink kiváló vizuális megjelenését garantálja.
Az ADB termékek többsége 5000 m²-es beszállítói raktárban rendelkezésre áll, így biztosítható a gyors kiszállítás.

A gyártói raktárban rendelkezésre álló termékek esetén rövid (1-2 hetes) szállítási időt tudunk biztosítani.

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák