Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Változatlanul nyitva vagyunk!

A 2021. március 5-én megjelent „A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021 (III.5.) Kormányrendelet” szerint, a rendeletben meghatározott időben és feltételekkel, megengedett a tartózkodás és a vásárlás a munkavégzéshez szükséges eszközöket árusító üzletekben. Ebbe a kategóriába tartozik a Haberkorn Fairtool boltja is, így a március 8-22. közötti időszak alatt cégünk telephelyén a személyes kiszolgálás és a megrendelések átvétele továbbra is lehetséges.

Idézet a Kormányrendeletből:
"3. Az üzletek nyitvatartásával kapcsolatos ideiglenes védelmi intézkedések

(2) A  kijárási tilalmon kívüli időben az  R.-ben meghatározott időben és feltételekkel megengedett a  tartózkodás és a vásárlás

c) a  munkavégzés, a  hivatásbeli kötelezettség, a  gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat, valamint eszközöket árusító üzletben (így különösen a járművet, a gépet, az alkatrészt, az építőanyagot és eszközöket árusító üzletben), ide nem értve a főtevékenységként szórakoztató és háztartási elektronikai eszközöket forgalmazó üzletet,"

Természetesen, megrendeléseiket a shop.haberkorn.hu webáruházunkon keresztül vagy a haberkorn​(at)​haberkorn.hu e-mail címen is leadhatják, valamint futárszolgálaton keresztül történő áruszállítás is lehetséges.

Telefonos információkéréshez, kérjük, hívják a +36 1 884 8800 telefonszámunkat vagy keressék tanácsadóinkat!