Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Változatlanul nyitva vagyunk!

A 2021. március 5-én megjelent „A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021 (III.5.) Kormányrendelet” szerint, a rendeletben meghatározott időben és feltételekkel, megengedett a tartózkodás és a vásárlás a munkavégzéshez szükséges eszközöket árusító üzletekben. Ebbe a kategóriába tartozik a Haberkorn Fairtool boltja is, így a március 8-22. közötti időszak alatt cégünk telephelyén a személyes kiszolgálás és a megrendelések átvétele továbbra is lehetséges.

Idézet a Kormányrendeletből:
"3. Az üzletek nyitvatartásával kapcsolatos ideiglenes védelmi intézkedések

(2) A  kijárási tilalmon kívüli időben az  R.-ben meghatározott időben és feltételekkel megengedett a  tartózkodás és a vásárlás

c) a  munkavégzés, a  hivatásbeli kötelezettség, a  gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat, valamint eszközöket árusító üzletben (így különösen a járművet, a gépet, az alkatrészt, az építőanyagot és eszközöket árusító üzletben), ide nem értve a főtevékenységként szórakoztató és háztartási elektronikai eszközöket forgalmazó üzletet,"

Természetesen, megrendeléseiket a shop.haberkorn.hu webáruházunkon keresztül vagy a haberkorn​(at)​haberkorn.hu e-mail címen is leadhatják, valamint futárszolgálaton keresztül történő áruszállítás is lehetséges.

Telefonos információkéréshez, kérjük, hívják a +36 1 884 8800 telefonszámunkat vagy keressék tanácsadóinkat!

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák