Menu

Legfrisebb hírek

Hírek részletesen

Videó: Tömlők és szerelvények a Haberkorn Fairtool-nál

Összekötnek, továbbítanak és szállítanak. A Haberkorn tömlők és szerelvények megfelelnek a legmagasabb ipari követelményeknek, megbízhatóak és a legnehezebb körülmények között is helyt állnak.

A Haberkorn Fairtool kiemelkedő az átfogó kínálat és a magas rendelkezésre állás tekintetében. Nálunk biztosan megtalálja a megfelelő tömlőt a különböző iparágakhoz és alkalmazásokhoz.

  • Ipar
  • Magas- és mélyépítés
  • Járműipar
  • Élelmiszeripar, mezőgazdaság és erdészet

Új videónkban bemutatjuk tömlőink széles választékát, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásainkat is. Kattintson, és átfogó képet kaphat tömlőinkről és szerelvényeinkről a megismerheti termékeink legkülönbözőbb felhasználási lehetőségeit!
Aktuális projektjéhez ipari- és hidraulikatömlőinket és armatúráinkat webáruházunkban rendelheti meg. Ezenkívül szaktanácsadónk örömmel áll rendelkezésére – személyesen és online. Lépjen velünk kapcsolatba – készen állunk a „strapabíró kapcsolatokra”!

 

Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák