Automatizált készletgazdálkodási megoldások

Haberkorn logisztikai szolgáltatások

Egyszerűsítse beszerzéseit, csökkentse költségeit!

A beszerzés célja, hogy az ipari termeléshez szükséges összes kis- és nagyméretű alkatrész rendelkezésre álljon. Ez a folyamat gyakran sok veszteséget és jelentős többletköltséget eredményez. A költségek mindössze 20%-a kapcsolódik az áru tényleges értékéhez, míg 80% a termék beszerzéséhez.

Azonban a beszerzési eljárás megtakarítási lehetőséget is rejt magában. A Haberkorn Fairtool integrált készletgazdálkodási megoldásokkal segít Önnek a költségei csökkentésében, folyamatai optimalizálásában és az ellátás biztosításában. Szakembereinktől mindent megtudhat a polcmenedzsmentről, a legújabb technológiák bevezetéséről és az egyénileg szabályozható folyamatokról. Kérje tanácsadóinak segítségét és takarítson meg költségeket a Haberkorn Fairtool által biztosított folyamatos ellátással, az Ön cégére szabott folyamatokkal.


Miért minket válasszon?

Folyamatok egyszerűsítése

Egyszerűsítse folyamatait!

A cégek sokrétű tevékenysége, mérete és dinamizmusa sokszor bonyolult működést eredményez. Ahhoz, hogy ez a komplexitás kezelhetővé váljon, illetve csökkenthető legyen, a Haberkorn Fairtool Kft. az Ön ideális partnere. Segítünk Önnek költségei optimalizálásában, folyamatai szabványosításában és ezek folyamatos működtetésében.

tovább
Ellátás biztosítása

Ellátás biztosítása

A készletek optimalizálása mellett, fontos a hatékony és biztonságos ellátás. Az egyszerű rendelési lehetőségeken és a raktárról való szállításon kívül, a Haberkorn Fairtool olyan módszereket kínál, amelyek segítségével beszerzéseik teljesen áttekinthetővé válnak.

tovább
Adminisztrációs költségek csökkentése

Adminisztrációs költségek csökkentése

Az adminisztrációs költségekkel együtt értékes munkaidő-veszteség is keletkezik. A Haberkorn Fairtool szakszerű tanácsadással és magas szintű technológiai lehetőségekkel segít Önöknek folyamataik egyszerűsítésében és elektronikussá alakításában, hogy több erőforrást tudjanak biztosítani a ténylegesen fontos tevékenységekhez.

tovább
Esközkiadó automata

Eszközkiadó automata

A Haberkorn Fairtool eszközkiadó automatája ideális megoldás a termelésben használt, nagy forgási sebességű, kis értékű eszközökhöz, melyeknek nehezen ellenőrizhető a felhasználása, illetve a raktározásuknak magas a kezelési költsége. A kihelyezett automaták a hét minden napján, 24 órás hozzáférést biztosítanak a rendszerben elhelyezett eszközökhöz, és csökkenek a termék elérése céljából megtett utak. Ezzel az egyszerű rendszerrel jelentősen csökkenthető a raktárkészlet, nyomon követhető a felhasználás, és automatizálhatóak a rendelési folyamatok.

 

tovább
Veszteségek csökkentése

Veszteségek csökkentése

A Lean termelési rendszer egyik alapelve a veszteségek kiküszöbölése. Minden termelő cégnél különböző típusú veszteségek keletkeznek. Ezek a nem értékteremtő tevékenységek zavarják a folyamatok gördülékenységét, melyek révén a gyártók vállalatok időt és pénzt veszítenek.  A Haberkorn Fairtool Kft. segít Önöknek a veszteségek beazonosításában és minimalizálásában.

tovább