Menu

Adminisztrációs költségek csökkentése

Adminisztrációs költséges csökkentése

Koordinált adminisztrációs folyamatok
Elektronikus feldolgozás a Haberkorn Kft,-vel

A szükséges termékeket tartalmazó megrendelések és a hozzájuk kapcsolódó beszerzési folyamatok nagy adminisztrációs terhet rónak a cégekre. A Haberkorn olyan lehetőségeket kínál, melyekkel ezek a folyamatok elektronikus úton bonyolíthatóak, ezzel csökkentve az adminisztrációs veszteségeket.


Mi így csináljuk

Hatékonyabb adminisztráció elektronikus folyamatokkal

Üzleti folyamatok feltérképezése

Az adminisztráció hatékonysága jelentősen növelhető az elektronikus munkafolyamatokkal. A Haberkorn a megfelelő partner, akivel egyszerűsítheti cége beszerzési folyamatait az elektronikus üzleti folyamatok bevezetésével. Ez a folyamat az e-shopban történő termékkereséssel, kiválasztással és megrendeléssel kezdődik, később pedig integrálható az Önök beszerzési rendszerébe.

Elektronikus adatátvitel

Elektronikus adatátvitel

A Haberkorn Kft.-nél lehetőség van az összes általánosan használt adatátviteli protokoll alkalmazására. Így lehetőség van a különböző rendszerekben az elektronikus folyamatok kialakítására. Ezzel lehetővé válik a hibamentes és automatizált kommunikáció, ami jelentősen megkönnyíti a napi munkát. A gyors rendelés-feldolgozás pedig nyereséget biztosít Önöknek.

Haberkorn - egyedi folyamatok

Irányítható egyedi folyamatok

Szeretnénk leegyszerűsíteni az adatcserét, amennyire csak lehetséges. A munkafolyamataink egyszerűek, rugalmasan alakíthatóak és nagyon egyszerűen beilleszthetőek vevőink üzleti folyamataiba. Ezen kívül a beállítások nagy részét Önök is elvégezhetik saját maguknak. A Haberkorn online shopban kialakíthatóak a munkafolyamatok és kiemelt vevői funkció is beállítható. Tanácsadóink segítségével konfigurálhatóak az Önök számára legoptimálisabb beállítások.


Szolgáltatások

Minden szolgáltatás
Új a Haberkornnál?
Kérjük jelentkezzen be vagy hozzon létre egy új Haberkorn felhasználói fiókot, hogy kapcsolatba léphessen személyes ügyintézőjével.
Kapcsolat

Az Ön személyes kapcsolattartója
Kérjük, jelentkezzen be, hogy közvetlenül személyes kapcsolattartójának írhasson. Szívesen segítünk, amennyiben nincs regisztrálva általános kapcsolattartónkon keresztül.

Kapcsolat
Válasszon termékkörtVissza Bezár
Márkák