Ellátás biztosítása

Ellátás biztosítása

Egyszerűen helyes: optimális raktárkészlet

A logisztikában az egyik legnagyobb kihívás, hogy a szükséges alkatrészekből mindig a megfelelő mennyiség álljon rendelkezésre, se több se kevesebb. A Haberkorn Fairtool Kft. segít Önöknek a helyi készletek optimalizálásában, a rendelési folyamat egyszerűsítésében, a szükséges termékek utánrendelésében és rövid időn belüli kiszállításában a Haberkorn Fairtool raktárából.


Ami fontos

Az Önök folyamataihoz igazítva

Az Önök folyamataihoz igazítva

Minden cég folyamatosan szembesül azzal a kihívással, hogy az üzleti folyamataival alkalmazkodjon a változó körülményekhez. A Haberkorn Fairtool segít Önöknek ebben. Segítünk az Önök egyéni igényeinek megfelelő megoldás kidolgozásában. Ez nem igényel semmilyen előkészítést az Önök részéről. A Haberkorn Fairtool biztosítja a szükséges infrastruktúrát és a helyszíni telepítést. Az olyan rendszerrel, mint az Online Scanner - melynek nincs semmilyen hardver- és szoftverigénye - csökkenthetők az adminisztrációs költségek, illetve a beszállítók száma.

Korszerű technológia használata az ellátásban

A korszerű technológia

A tudomány, a tapasztalat és az új ötletek segítenek a Haberkorn Fairtoolnak az újítások kifejlesztésében. A legújabb technológiák - mint például az RFID vagy a GSM kommunikáció - használatával az Önök rendelkezésére állunk az egyedi igényeiknek megfelelő "eszköz" megtalálásában. És mindezt zökkenőmentesen tudjuk biztosítani Önöknek. Cégünk célja az ügyfelek teljes kiszolgálása. Ennek megfelelően mi mindig az Önök rendelkezésére állunk.

Készletek optimalizálása

Nem túl sok, de nem is kevés

Szeretné optimalizálni a készleteit és ezzel csökkenteni a raktározási költségeit? A Haberkorn Fairtool "aktív készletgazdálkodás" módszerével lehetővé válik az Önök által használt alkatrészek készletének tökéletes összehangolása.
Meghatározzuk az Önök működéséhez szükséges alkatrészmennyiséget és biztosítjuk ezek folyamatos rendelkezésére állását. Az ingadozó szükségletek figyelembe vételével garantáljuk az ellátás biztonságát. A Haberkorn Fairtool e-shopjában mindig naprakész információkat találnak az Önök egyedi termékkínálatával kapcsolatban.